Experiență de utilizare Bactefort

Povestea ta cu noi, a decis să împărtășească Greta din Göteborg (Suedia). Femeia le-a povestit despre cum o picătură de Bactefort a ajutat-o și fiul ei de a scăpa de paraziți, de a vindeca astmul și anemie deficit de fier.

Experiența de utilizare a Bactefort

Fiul meu s-a născut prematuri, de aceea toate problemele de sănătate, medicii china la ceea ce el nu a reușit să obțină dreptul de dezvoltare în uter. Prin urmare, atunci când, în 2 ani am avut primul bronșită, mi s-a spus de a consolida imunitatea, a fost externat medicamentele stimulante, a recomandat-o excursie la mare, în vizită la salina de peșteri și păduri de conifere, dar, de asemenea, activitatea fizică regulată.

Oribil infectarea cu paraziți fiul meu

În ciuda faptului că am urmat toate recomandările, bronșită obstructivă-a înâmplat. O mare cantitate de antibiotice, perfuzii, injecții și inhalații pentru trei ani băiatul căutarea cu greu. După externarea din spital, eu și soțul meu am luat decizia de a schimba clima, pleca la o jumătate de an în țările calde. Dar, de îndată ce ne-am întors acasă, fiul s-a întâmplat cu două fețe pneumonie. Tratamentul a fost de lungă durată și foarte gravă, după externare, m-am simțit oribil de disperare, pentru că nici noi recomandări nu a dat un efect pozitiv.

În general, la 5 ani de la fiul deja în picioare, diagnosticul de astm. Mi-a fost frica pentru soarta copilului, de aceea am decis să avem noroc în clinica privată la un medic specializat în tratarea bronhiilor și plămânilor. După ce a văzut copilul și colectarea anamnezei, medicul a spus că ar trebui în primul rând să se predea analize la paraziti, înainte de a efectua orice fel de metode de tratament. În mine am început să râd, așa cum nu a văzut nici o legătură între astm și viermi. Dar în zadar – când au venit rezultatele analizelor, am fost în stare de șoc. S-a dovedit că fiul nu este de astm, iar plămânii s-au umplut roundworm.

Cum ne cu fiul său, a reușit să depășească viermi

Sunt foarte recunoscătoare medicului care a recomandat-ne să fie testate la paraziți, pentru că dacă aș fi continuat să dea, de fapt, copilul sănătos medicamente pentru astm, cine știe, decât ar fi terminat. Specialistul ne recomanda de a lua naturale picături de paraziți Bactefort. Am fost foarte bucuroasă că nici toxice și nocive de medicamente nu trebuie să se aplice. Fiul meu a băut o picătură de-a lungul timpului necesar, după care încă o dată ne-au făcut testul, iar rezultatul a arătat că organismul fiu curat.

Acum copilul se simte bine, și am în cele din urmă a apărut timp de la sine. Încă de la apariția copil am avut o anemie deficit de fier, mi s-a consultat timp în urmă, dar cauza nu a fost găsit. Așa că am pur și simplu ia folosit fier în capsule și a încercat să mănânce alimente bogate în acest микроэлементом. Și iată că m-am gândit, de ce și mi-e să caute ajutor de la medicină alternativă și merg la acel medic, care a ajutat fiul meu. A discutat cu mine și s-a uitat proaspete rezultatele analizelor, medicul mi-a recomandat să facem analiza la paraziti, așa cum a sugerat că anume viermi pot mânca sânge, din cauza care scade hemoglobina și scade nivelul de fier.

Analiza rezultatelor am așteptat cu nerăbdare, dar bune nu au fost. Deși, pe de altă parte, eu, cel putin, m-a înțeles cauza problemelor lor, și le-a fost posibil să se rezolve. Medicul, la fel ca și fiul său, recomanda-mi o picătură de Bactefort. Am baut un curs de medicament, iar apoi a cedat în teste, și a mea în organism nici un fel de paraziți nu a fost găsit. O luna mai tarziu m-am decis de a verifica nivelul de fier, și el a fost normal, de altfel, că eu nu l-am luat în plus. Asupra stării de sănătate este, desigur, foarte clar afectat. Acum cred că vom fi cu fiul său și în calitate de prevenire este de a bea o picătură de Bactefort.

Înainte nu credeam că o infecta cu viermi la fel de simplu și că acestea pot provoca foarte multe probleme de sănătate. Probabil noastră cu fiul istoria va ajuta pe cineva pentru a găsi cauzele lor boli și vindecare de la ei.